Dejlige lys i mørket – hyggelig tid med tumlingen

Vi er godt på vej ind i den mørkeste tid af året, og det er dejligt med lidt ekstra lys. I mange børnehaver laver de små stearinlys-lygter med børnene nu, og I kan også sagtens lave sådan nogen derhjemme sammen med jeres tumling. Lysene hygger rigtig godt i vindueskarmen eller i en busk i haven. Og jeres tumling kan både være med til at male og have en dejlig stund sammen med far eller mor.

Vask nogle tomme syltetøjsglas og mal på dem med vandfarver. Når farverne er tørret sætter i fyrfadlys i bunden og så kan i stille lygterne i vindueskarmen, eller du kan vikle (et ret langt stykke) ståltråd om den øverste del og forme en hank, så de kan hænges på grene udenfor.

Skal det være lidt julet, så stil grøn og rød farve frem at dyppe penslen (eller fingerne ;-) i. Din tumling aner jo hverken hvad nisser eller jul er for noget endnu, men skal det nok blive fint og julet.

Vær sammen om at du tænder lysene, og vis det til familie og venner hvad I har lavet sammen.

Der findes også egentlige glas-tuscher og glasmaling, men jeg er ikke sikker på at de alle er så gode at få i munden, så læs lige på emballagen inden du evt. giver dem til din tumling.

Dejlige lys i mørket – hyggelig tid med tumlingen

Vi er godt på vej ind i den mørkeste tid af året, og det er dejligt med lidt ekstra lys. I mange børnehaver laver de små stearinlys-lygter med børnene nu, og I kan også sagtens lave sådan nogen derhjemme sammen med jeres tumling. Lysene hygger rigtig godt i vindueskarmen eller i en busk i haven. Og jeres tumling kan både være med til at male og have en dejlig stund sammen med far eller mor.

Se her hvordan I gør

Vask nogle tomme syltetøjsglas og mal på dem med vandfarver. Når farverne er tørret sætter i fyrfadlys i bunden og så kan i stille lygterne i vindueskarmen, eller du kan vikle (et ret langt stykke) ståltråd om den øverste del og forme en hank, så de kan hænges på grene udenfor.

Skal det være lidt julet, så stil grøn og rød farve frem at dyppe penslen (eller fingerne ;-) i. Din tumling aner jo hverken hvad nisser eller jul er for noget endnu, men skal det nok blive fint og julet.

Vær sammen om at du tænder lysene, og vis det til familie og venner hvad I har lavet sammen.

Der findes også egentlige glas-tuscher og glasmaling, men jeg er ikke sikker på at de alle er så gode at få i munden, så læs lige på emballagen inden du evt. giver dem til din tumling.