Nyhedsbrevet i 2011 – udviklinger

Siden vi begyndte at sende vores nyhedsbreve ud i august, er der kommet et hver måned. Nu er vi blevet dus med al den nye teknik og så er det tid til justere og udvikle.

For det første vil vi fremover prøve at være endnu mere “her og nu” med stoffet. Så vores mails bliver nok kortere og lidt hyppigere. For ligesom med vores to bøger er formålet at give dig den bedst mulige hjælp – lige når den skal bruges.

For det andet åbner vi fra i dag op for at du kan kommentere på vores mails, når du klikker ind på hjemmesiden. Vi håber at du og mange andre vil dele erfaringer, stille spørgmål osv til emnerne vi skriver om. Og du er altid meget velkommen til at sende os en mail med spørgsmål og forslag til hvad vi skal skrive om.

Fremover hedder vores mail “Babykalenderen Nu”.

Skriv en kommentar

Husk at udfylde dit navn og din email. Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort.

*
*