Hvad andre forældre siger om vores bøger

Dette er nogle af de mange mails vi har modtaget fra mødre og fædre – især mødre…  1000 tak for gode idéer, god kritik og alle roserne!

Har du lyst til at skrive til os med ris, ros, kommentarer eller spørgsmål, så bliver vi glade for at høre fra dig! Vi svarer dig direkte og inkluderer gode idéer og vigtige svar i kommende udgaver. Og vi er også altid glade for ros ;-) Vi citererer kun mails med tilladelse! Vi vil helst have både dit eget og dit barns navn, samt din kommune eller by oplyst før vi citerer.

Hej med jer.

Ville lige give en positiv feedback, på en vidunderlig kalender! Den er et must-have for førstegangsmødre! Elsker alle de vigtige informationer der er, bruger den ofte som opslagsværk. Skal helt sikkert have Tumlingekalenderen, dette er jo nærmest opskriften på god opdragelse!

Mange hilsener og tak
Anine, mor til Elias Sebastian

 

Hej Dorte og Karsten…

Super, dejlig, fantastisk, og jeg kunne blive ved, god bog ;-) Jeg fik babykalenderen i barsels gave, det er nok den bedste gave vi fik!Jeg kunne godt ha brugt den før jeg fødte fordi jeg synes at den giver mange gode ekspl. på indkøb og hvad der er nødvendig at anskaffe sig!
Men vi bruger bogen mest som dagbog, og til at forberede os på næste besøg med sundhedsplejesken, fx nu hvor Kristian skal til at have grød, var det rart at kunne læst frem ad i bogen, for da jeg så mødte min sundhedsplejeske kunne jeg jo spørge hende om det jeg var i tvivl.
Og så når vi fotografer ham på hans “fødselsdato” sætter vi det billede ind i bogen ;-) Så vi kunne godt bruge lidt flere tomme sider …
I mødregruppen, snakker vi også hvad der sker med børnene inden næste gang vi ses, og det dejligt for vi kan følge med i hinandens børn på den måde.
Kristian får snart en lille ny fætter/kusine og jeg har købt bogen til tante så hun kan læse lidt i den inden :-)

Tak for en god brugs bog, vi glæder os til tumlingekalenderen.

Med venlig hilsen
Mia Houmøller, første gangs-mor, Nykøbing Mors

Hej Dorte og Karsten,

Aller først tak for babykalenderen der er meget tæt på ‘det perfekte opslagsværk’ for os nybagte forældre – også selvom det er 2. gang ;-)

Mvh
Anya Varnich Hansen, Randers

Hej Dorte og Karsten

1000 tak for Babykalenderen. Den har været og er en fantastisk hjælp. Min lille datter Julia er nu 5 mdr og det er rigtig sjovt at kigge tilbage i kalenderen og se, hvornår hun begyndte at sove mere og hvor meget hun spiser hver dag. At kigge på de første uger og glæde sig over, at det er blevet så meget nemmere nu!

Ellers keep up the good work, jeg ser frem til at læse Tumlingekalenderen ;-)

Mange hilsener
Pia Klausen mor til Julia
Måløv, Ballerup

Hej Karsten & Dorte!
Jeg må simpelthen rose jer til skyerne og helt ud i universet.
Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden jeres kalender. Den er bare super fantastisk.
Jeg ”opdagede” den desværre først da jeg havde født min søn og han var ca. 5 uger, men bedre sent end aldrig.
Han er i dag 9 mdr. og jeg elsker at sidde og læse tilbage om hvordan han bare har udviklet sig uge efter uge og hvor jeg har skrevet hvor meget jeg elsker ham og nyder ham hvert sekund der går og når han ikke mindst har haft en dårlig dag eller en tand er kommet op.
Jeg kan bare mærke at jo tættere jeg kommer på han bliver 1 år, jo mere desperat bliver jeg. For hvad skal jeg så skrive i, har i eller er i ved at lave så man også kan skrive videre når han er fyldt 1 år og frem?

Endnu engang tusinde tak for at i har ført jeres fede ide ud i livet.

Med venlig hilsen
Carina og Steffen Bandsholm”
Ishøj Landsby

Hej Dorte og Karsten,

tak for en super bog!

Efter min første graviditet brugte jeg bogen og skrev spisetiderne ned, hvilken type mad og hvis flaske hvilken mængde samt søvnrytmen ind.

Efter min anden graviditet har jeg her på fjerde måned udelukkende skrevet hvad tid jeg giver mad, hvilket bryst samt hvornår min datter sover en lang lur om dagen. Jeg bruger den langt mindre men den er stadig uundværlig. Hvis jeg ikke havde bogen ville jeg alligevel skrive tingene ned på et stykke papir. Det er også godt at blive mindet om vitatiner m.m.

Da min datter nr. 2 blev født tog jeg den gamle kalender og skrev alle de ting ned jeg havde noteret om søvn, spisning og udvikling i et regneark, som jeg så skrev ud og kan slå op i en gang i mellem når jeg ikke lige kan huske hvornår vi gjjorde dit og datter med datter nr. 1

Det som jeg har brugt bøgerne meget til er at skrive noget om mit barns udvikling hver uge. Det bruger jeg senere til en dagbog på vores hjemmeside på nettet. Efter mit første barn fyldte et år har jeg savnet et sted at skrive om hendes udvikling for der sker jo stadig mange ting efter 1 års fødselsdagsdagen. Derfor har jeg et stykke papir liggende jeg forsøger at huske at skrive ned på når min datter har lært/gjort noget nyt. Så det er hvad jeg ville kunne bruge en forsættelse til.

Mvh
Pernille, Vallensbæk

Kære Dorte og Karsten,

Jeg kan ikke fatte at der kun er fire uger tilbage i min babykalender! Vi bruger den stadig til at aflure nye sovemønstre og prøver at fintune antal og mængde af måltider, for at få bedre søvn. Og så er vi jo blevet helt vant til den, så vi kommer virkelig til at savne den.

Vi håber at I får mulighed for at lave en to’er!

Mange venlige hilsener
Louise Strøyberg Hougaard

Hej Dorte og Karsten,

Jeg er nybagt mor for første gang – og meget begejstret for Babykalenderen. Faktisk ved jeg slet ikke, hvordan jeg skulle holde styr på det hele, hvis jeg ikke havde den. Jo, så havde jeg nok lavet et eller andet hjemmestrikket system der involverede Outlook eller Excel. Det her er bare så uendeligt meget nemmere – det er virkelig godt tænkt.

Bedste hilsener fra Charlotte, København

Tak for en skøøøn bog!!!
… man skal pludselig ikke tænke så meget over tingene, for man har jo noteret sig hvornår barnet sidst spiste eller hvornår der sidst var afføring.
Jeg vil gerne takke mange mange gange for en dejlig bog. Jeg fik babykalenderen 1 døgn efter jeg fødte og det har helt klart været den bedste barsels gave jeg fik. Vores barselsgave til vores venner der venter sig, vil helt klart være babykalenderen.

Tusind tak!!
MVH
Sofie Larsen, Valby

Hej Dorte og Karsten,
Jeg har nu brugt bogen i et år, og har haft virkelig stor gælder af den. Også når min pige skulle passes af andre, de har altid kunne se hvornår hun har skulle have mælk eller mos eller hvor tit vi plejer at skifte en ble.
Det er alle tiders bog, og jeg synes helt klart at hvad der står uge for uge har passet og været relevant. Det har været en rigtig god huske liste, når der skulle ringes til lægen og hvornår det var en god ide, at starte på rigtig mad og evt. stoppe med at amme osv.
Jeg har faktisk ret svært ved ikke længer at skulle have den med mig, og der er jo ikke lavet en fra 1 år og op ad… Jeg komme til at savne jeres god råd.

1000 tak for en rigtig god bog

Med venlig hilsen
Mette Groene

Hej Karsten og Dorte,
Tusind tak for en rigtig god bog.
Har anbefalet den videre til alle dem jeg kender der venter sig eller som på et tidspunkt kunne få gavn af den.
Jeg fik vores til min datters barnedåb i nov. sidste år og har brugt den hver dag siden. Nu hvor hun er fyldt et år, sidder jeg tit og læser i den og tænker tilbage på alt det der er sket i det første år. Jeg syntes den giver mange flere muligheder end de alm. ”barnets bog”.

Det eneste jeg mangler er en fortsættelse. Jeg mangler en lignende bog til at fortsætte med at skrive i, for selv om man har et hæfte til at skrive ting i er det ikke det samme.”

Mange glade hilsener fra
Eva S. Jørgensen

Hej med jer.

Først og fremmest 1000 tak for en fantastisk bog, som har fulgt lille Liva og jeg i tykt og tyndt de første mange måneder af hendes liv! Den er helt uundværligt. De gode råd og påmindelser for hver uge var som at åbne en låge i en julekalender – man glædede sig hvergang man skulle bladre. Godt med påmindelser om lægebesøg – man lever lidt i sin egen verden og glemmer alt om tid og sted.

Mange hilsner

Rikke Sondrup Bachmann

Hej Dorte og Karsten,

Jeg bruger Babykalenderen hver dag og er rigtig glad for den. Det er både sjovt og informativt at skrive i den, ikke mindst at jeg synes at jeg denne gang (har også et 4 år ældre barn) meget hurtigere kan aflæse hans mønstre, netop fordi jeg har det stående sort på hvidt hvad der er sket i min søns liv. Jeg ville blot ønske, at jeg også havde haft den til min ældste søn, for det er jo en fornem gave til børnene senere, når de bliver voksne og måske står overfor at skulle have have børn selv.

Alt hvad jeg i øvrigt har brug for at vide eller blive mindet om står på bogens højre side, sorteret så jeg får det når jeg har brug for det. De fleste andre bøger kan godt pakke sammen, så I skal have et stort tak!

Med venlig hilsen
Nina Faartoft

Ros til jeres kalender. Jeg syntes de enkelte uger rammer fantastisk godt på hvordan udviklingen er med vores søn – så respekt for det!”

hilsen Klaus

Hej Karsten og Dorte,

Jeg har købt jeres bog – og er VIRKELIG glad for den! Selvom det kan virke lidt kunstigt at føre “journal” over ens babys daglige gøren og laden har det mange gange hjulpet mig at kunne se på optegnelserne de forrige dage. Når min søn er ked af det, kan det være en hjælp at se, at ca. på dette tidspunkt plejer han at få mad, en lur osv. Også de ugentlige inputs (højresiderne) er mægtige!! Jeres bog vil være min fremtidige gave til kommende forældre :-)

Mange hilsner fra Lisbeth