Om Babykalenderen

Babykalenderen er til dig, der har barn mellem 0-1 år. En super let bog at bruge, hvor du uge-for-uge (opslag for opslag) får ALT hvad du har behov for af viden og inspiration. Alt om udviklingen, ernæring, indkøb, lægeundersøgelser, lege, stimulering, forandringerne i familielivet og meget mere, samlet efter hvornår det har betydning for dig og dit barn.

Du skal ikke søge efter information og du overser ikke noget – bare du vender et blad hver uge. Det er virkelig nemt og praktisk, og det giver en masse ro.

Uge-for-uge

Klik på billedet for at se uge 1 fra babykalenderen.

Til hvert ugeopslag er der en kalenderside med en 24-timers kalender hvor du fx kan holde styr på hvornår din baby har ammet, sovet, grædt, gylpet osv.

Det lyder måske lidt kontrol-tosset, men vi kan love dig, at for rigtig mange er det en kæmpe stor hjælp til at finde ud af hvordan babyens rytmer er bedst – og dermed hvordan hele familien får det bedst. Har du ikke født endnu, så har du ikke begreb om hvor rund-tosset din verden kan blive.

Skriv dine egne oplevelser

Klik på billedet for at forstørre det.

For mange af os er svært at skrive dagbog i en notesbog med blanke sider. Derfor er der så mange som er glade for at skrive i Babykalenderen hvor der som del af hvert ugeopslag er plads til at skrive dagbogsnoter om alle de fantastiske – små og store – oplevelser, som hverdagene nu er fyldt med, men som så frygtelig hurtigt glemmes fordi nye oplevelser står i kø.

Du kan også sætte fotos, breve og tegninger m.m. ind. Alt sammen ting der vil bidrage til at gøre bøgerne til helt unikke erindringsalbum, som I selv kan glæde jer over i mange år, og som vil være en enestående gave til jeres ”baby” når han/hun selv er blevet stor – og selv skal til at være forælder.

Barnets bog

Se uge 47 i Babykalenderen.

Udover mulighederne for at skrive dagbog og sætte fotos m.v ind, så er der bag i bogen alle den slags skemaer og notesider som også er i andre ”Barnets Bog”: Om vækst, tænderne, de første ord og al den slags.

Andre siger om Babykalenderen

Vi får masser af fantastisk mail fra mødre og fædre, som har brugt Babykalenderen gennem årene:

Det har mange gange hjulpet mig at kunne se på optegnelserne fra de forrige dage. Når min søn er ked af det, kan det være en hjælp at se, at ca. på dette tidspunkt plejer han at få mad, en lur osv. ”

Lisbeth Jacobsen, Vanløse, mor til Anders

”Det er en fantastisk bog, og jeg skal helt sikkert have tumlingekalenderen. Så jeg kan skrive videre, når min dreng fylder 1 år. Glæder mig til engang om mange år, at kunne give ham den som gave.”

Jeannette Houmøller Jannerup, Slagelse, mor til Erik Georg

Køb Babykalenderen allerede i dag

Du kan finde Babykalenderen i din lokale boghandel, eller du kan købe den her (vejl. pris kr. 198,-).