Om os

Dorte Fischer

Jeg har været sundhedsplejerske i 16 år og før da sygeplejerske på børne- og barsel-afdeling i 3 år. Jeg elsker at være sundhedsplejerske og arbejder i Rudersdal kommune, hvor jeg hver dag er ude hos en masse dejlige familier og hele tiden møder nye skønne små verdensborgere. At kunne hjælpe og være nyttig for nybagte familier, er virkelig det bedste job i verden!

Og så er det fantastisk at være med til at skrive og udvikle Babykalenderen og Tumlingekalenderen. Da Karsten viste mig sin idé for 7 år siden, blev jeg virkelig begejstret. For de ting, som Karsten og hans kone havde savnet, var jo præcis de samme behov jeg så hos rigtig mange familier. Jeg nyder, så meget glæde de to bøger skaber hos familierne, og håber at vi med den her hjemmeside, nyhedsmail-tillægget m.v. kan være til endnu mere nytte og glæde.

Udover mit job som sundhedsplejerske og forfatter, er jeg bl.a. brevkasseekspert på magasinet Vores Børn og tilknyttet Falcks Babyhotline. Jeg holder også en masse foredrag. Og så er jeg i øvrigt også uddannet i relation og ressource orienteret pædagogik, babymassør og kraniosakral terapeut.

Jeg er gift med Michael og har jeg tre dejlige piger.

Karsten Pers

Jeg fik idéen til Babykalenderen da min søn var 6 måneder gammel. Vi havde så mange bøger om babyer og om at blive en familie, men vi orkede ikke at bruge dem. Der var alt for meget tekst i dem, og det var hele tiden alt for svært, at finde det vi skulle bruge lige her og nu. De blev ikke praktiske og nyttige for os. Og så vågnede jeg en morgen og havde ideen til, hvordan den bog jeg ønskede mig, skulle se ud. Hele den historie kan du læse her, hvis du har lyst.

Faktisk var det Babykalenderen (eller måske rettere min søn) der gjorde mig til forfatter og forlægger. Indtil da havde jeg arbejdet en del år med at lave software og websider der var forståelige og nyttige for almindelige mennesker som mig selv og min familie. I dag laver jeg også workshops i at skrive super-nyttige fagbøger.

Udover at arbejde med nyttig kommunikation bruger jeg en del glade timer på at træne min søns fodboldhold og sidde i skolebestyrelsen. For så stor er min dreng blevet nu. Det er i øvrigt ham der sidder i vandkanten på forsiden af Tumlingekalenderen. Det ville han godt have at jeg nævnte.

Og så er jeg gift med Sanne som jeg elsker og har kæmpet og udviklet mig sammen med i rigtig mange år.